Welkom op gitaarles,

Op gitaarles krijg je tabs/theorie/accoorden, noten lezen en spelen en is voor alle leeftijden. Lestarief per half uur wekelijks prive les (afhankelijk van leeftijd etc. meer info via de mail) 

Je leert popliedjes spelen en veel meer muziekstijlen. Zoals gospel, blues, rock 'n roll, reggae dance, latin, jazz, flamenco, samba etc...

Fingerpicking en prive klassiek gitaarles. Ook leerlingen met een beperking  zijn welkom. Het lesmateriaal wordt op maat afgestemd en aangeleverd. Ook in/verkoop/verhuur/reparatie instrumenten.

Onze muziekdocenten zijn als artiest actief in de muziek, live optredens, jammen, verrichten studiowerkzaamheden en coachen bands etc...

De muziekstudio/praktijk is vindbaar op een aantal locaties in wijk de Maten en winkelcentrum Eglantier in Apeldoorn. Tijdens de muziekles van uw kind kunt u wachten in de hal of boodschapjes doen.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend proefles te volgen. 

Met vriendelijke groet,

Popschool Apeldoorn. Snelste aanmelding via email;  gitaarstudio@hotmail.com  Tel 06 30208244 of via contact (langzamer) reactie toevoegen werkt niet meer.

 

Links; www.musicandentertainment.nl

        www.come-correct.nl

 P.s. Nieuwe docenten m/v kunnen solliciteren.

 

Met vriendelijke groet,

POPSCHOOL DE MATEN